Sluitingstocht 2021

  • Home
  • /
  • Sluitingstocht 2021

RTC Sluitingstocht 2021

RTC Sluitingstocht 2021

Wat kun je verwachten
Zoals elk jaar fietsen we in 3 groepen. Een snelle groep met een afstand van 110 km met de stop op ongeveer 59 km. Een middengroep die 98 km fietst met hun stop op 47 km en tenslotte een langzame groep met een afstand van 69 km met de stop op 33 km.

Rekening houdend met ongeveer de gemiddelde snelheden waar de drie groepen in fietsen, is het de bedoeling dat we met het vertrek om 09.00 uur ongeveer tegelijkertijd aankomen op de pauzeplaat (tussen 10.30 en 10.45) waar koffie met gebak wacht.

Foto van de openingstocht 2020

Praktisch
Vertrek is bij onze sponsor PPC op de Weegmaat op het industrie terrein. Na de gebruikelijke fotosessie verzamel je bij de wegkapitein(s) die de groepsrit (kort, middellang, lang) van jouw keuze vertegenwoordigd om vervolgens lekker te gaan fietsen. Bij een groot aantal deelnemers per groep kunnen de wegkapitein(s) beslissen de groep nogmaals te splitsen in 2 kleinere groepjes.

De groep die de lange afstand fietsen, vertrekken als eerste; de korte route als laatste.

Programma
Wij verzamelen om 9:00uur bij PPC, na het gebruikelijke fotomoment starten alle groepen aan de sluitingstocht. Rond 10:30/10:45uur verwachten wij alle groepen voor koffie met gebak.
Naar verwachting zijn we tussen 12:00 & 13.00 uur weer terug in Wijk bij Duurstede.

Het definitieve programma volgt later.

Download hier voor de korte route
Download hier de middenlange route
Download hier de lange route

Aanmelden voor dit evenement is niet verplicht maar wel erg handig. Wij kunnen dan een inschatting maken van het aantal deelnemers.
Vul onderstaande formulier in om jouw deelname te bevestigen.

Iedereen een sportieve en vooral gezellige dag gewenst.

AANMELDEN

Klik hierboven voor de route naar de verzamelplaats

TROTS OP ONZE SPONSOREN