RTC goes gravel

  • Home
  • /
  • RTC goes gravel

RTC Goes Gravel!

Voor de liefhebbers van gravel organiseren wij in december geheel Corona-proof het eerste RTC Gravel event!

Het is zover………RTC goes gravel!

Volgend weekend, zaterdag 12 en zondag 13 december kun jij met clubgenoten genieten van mooie paden en dito decor in Midden-Nederland; als RTC Duurstede organiseren we ons 1e gravel-event. Je kunt kiezen tussen 2 dagen, zaterdag of zondag en we hebben 2 routes voor jou:

  • een route van ruim 65 km (o.a. over DenTreek en Austerlitz) die voor ruim 80% bestaat uit veld- en bospaden en
  • een langere route (117 km) die via Soest en Soestduinen naar de Lage Vuursche gaat en dan via allerlei “backroads” je weer terugbrengt in Wijk bij Duurstede. Verdeling asfalt en offroad is 50/50.

Daarmee is de korte route vooral geschikt voor diegene die niet zo ver wil en met een MTB, crosser of gravel bike wil deelnemen;
De variant naar de Lage Vuursche is prima te doen met een gravelbike, crosser of wegfiets met bredere banden (minimaal 28 mm, liever meer). En……….eigenlijk vanzelfsprekend, kom je natuurlijk in clubkleding.

Beide routes starten voor het Huis van de Gemeente (Steenstraat), starttijd tussen 8.30 – 10.00 uur.
Helemaal corona-proof rijden we met maximaal 4 personen en -wanneer nodig- voldoende tussentijd.

Onderweg pauzeren we bij 2 toffe punten voor een coffee-to-go (resp. Bij Kees – Austerlitz en Buiten in de Kuil – Lage Vuursche); vanzelfsprekend een RTC-consumptie. Beide ritten eindigen aan de Lekdijk; daar sluiten we – ook weer corona-proof – af. Wij trakteren je hier op een welverdiende koffie, thee of choco met taart.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om Bea, Hans of Walter te bellen!
“Fingers crossed” voor mooi weer, wij hebben er zin aan!!

Kopwerk Gravel team
Bea, Hans, Renzo, Michel, Martijn & Walter