RTC Mergelland 2021

 • Home
 • /
 • RTC Mergelland 2021

RTC Mergelland toertocht

RTC Mergelland toertocht

Op zondag 11 april 2021 fietsen wij voor de 30ste keer de Mergellandroute!

Wat kun je verwachten
Attractief parcours
Voor iedereen een attractief parcours; je kunt kiezen uit de kortere 85 km of langere variant van ruim 125 km. Voor iedereen een passend parcours (vele mogelijkheden om lastige stukken af te snijden) om in een passende snelheid te fietsen. (zie de bijlagen) Beide in een schitterend decor van het Limburgs Heuvelland.
Een afwisseling van klimmen en mooi afdalen, want in Limburg gaat het heuvel op, heuvel af!

klimmen naar Klimmen
koffie met Limburgse vlaai in Vijlen

Praktisch
De opzet is hetzelfde als voorgaande jaren: omkleden en een kop koffie bij de start en douchen na afloop in Spaubeek bij de tennisclub, kop koffie onderweg met een stukje echte Limburgse vlaai en na aankomst een lekker bord pasta voor de liefhebber. Natuurlijk is het op 11 april mooi weer in Limburg, daar hebben we sinds de afgelopen jaren een abonnement op!  De kosten zijn ongeveer 6 euro per persoon voor het gebruik van de accommodatie in Spaubeek. De koffie en vlaai onderweg zijn voor rekening van de club. Indien er voldoende liefhebbers zijn zorgt de beheerder van de tennisclub na afloop voor en lekkere maaltijd (ongeveer 10-15 euro per persoon). Geef even door of je daar gebruik van wilt maken.

Programma
Verzamelen in Spaubeek om 9.30 uur, start fietstocht rond een uurtje of 10.00, naar verwachting om 15.00 onder de douche. Aansluitend een gezamenlijk drankje en voor de liefhebber een maaltijd.

Klik op het RwGPS logo en download de routes

Laat snel weten of je meegaat en of je na afloop mee wilt eten. Over een paar weken sturen we een mail sturen met alle deelnemers en een App-groep waarin we alle details (als bv carpoolen) gaan delen.

Het lijkt me leuk om met jullie allemaal een rondje door het Mergelland te fietsen!
sportieve groeten Walter Temmink

AANMELDEN

  Ik neem zondag 11 april deel aan de 30ste Mergellandtocht.

  Bij terugkomst bij de tennisvereniging: Eet ik graag meeEet ik niet mee
  Ik kan rijden.

  Let op: Tijdens deze clubactiviteit worden er foto's gemaakt, deze kunnen gebruikt worden voor website, nieuwsbrief, social media e.d.
  Hiervoor geeft ik: ToestemmingGeen toestemming

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Klik hierboven voor de route naar de verzamelplaats

  TROTS OP ONZE SPONSOREN