Hel van Twente 2021

  • Home
  • /
  • Hel van Twente 2021

Hel van Twente

Aan alle leden van RTC Duurstede, Beste RTC’ers,

Op 8 september 2021 organiseert ATV Ruiten Drie voor de 32e keer de Hel van Twente, een prachtige pittige toertocht door het Twentse land en de grensstreek van Duitsland.
In 2019 zijn we met een mooie groep naar Twente geweest en hebben genoten van een prachtige toer.
(lees HIER het verslag van deze tocht in 2018)

Het zou leuk en gezellig zijn als we met een mooie RTC Duurstede delegatie kunnen afreizen naar Almelo waar we kunnen inschrijven (scan & go) , kopje koffie voor vertrek drinken en starten.

Onderstaand de informatie die je ook kunt terugvinden op de website; ATV Ruiten Drie.

Hel van Twente

De Hel van Twente is op woensdag 8 september 2021
Welkom bij de leukste, grootste en ‘Extra goed geregelde’ midweekse toertocht van Nederland.
Ga 8 september van start tussen 08.30 – 09.30 uur bij voetbalvereniging PH in Almelo op het sportpark De Schelfhorst. Hier zijn volop parkeerplaatsen, douche– en kleedruimten en een bewaakte fietsenstalling.

Schrijf je online in!
Schrijf je van te voren online in voor de Hel van Twente. Zo krijg je korting en hoef je woensdag 15 mei niet in de rij te staan!
De tocht heeft 4 volledig uitgepijlde routes van 60, 100, 160 en 200 kilometer met meerdere verzorgingsposten.

Grootste midweekse toertocht van Nederland
Van oorsprong is de “Hel van Twente” een tocht die georganiseerd werd door de sportvereniging van de Justitiële Inrichtingen.
Na enkele jaren samenwerking met de ATV Ruiten Drie werd deze organisatie volledig overgenomen door de ATV Ruiten Drie.
Deze toertocht is inmiddels, mede dankzij de inzet van vele vrijwilligers, uitgegroeid tot de grootste midweekse tocht van Nederland.
De “Hel van Twente” is een tocht voor beginner tot gevorderde fietser en heeft volledige uitgepijlde routes van 60, 100, 160 en 200 kilometer met meerdere verzorgingsposten.

Afwisselend parcours
De “Hel” kent een afwisselend parcours door de mooiste delen van Twente en Grafschaft Bentheim in Duitsland. Het glooiende heuvellandschap, de vlakke weilanden, de beboste natuurgebieden worden afgewisseld met de open akkers.

Als je interesse hebt om deze prachtige tocht te rijden, schrijf dan on-line in en laat het dan even weten aan mij zodat we afspraken kunnen maken over het gezamenlijk rijden en de starttijd in Almelo.
Als je deelneemt laat dan ook even weten welke afstand je gaat rijden. Mijn voorkeur is gezamenlijk de 160 km te rijden. Uiteraard kunnen er ook andere afstanden worden gereden.

Het advies is om tijdig on-line in te schrijven in verband met de belangstelling voor deze tocht.
Ik zal een ‘Hel van Twente” APP groep maken, waar we elkaar op de hoogte kunnen houden.

AANMELDEN

TROTS OP ONZE SPONSOREN