ridesolo14

Ride solo, be careful, stay healthy #14

#RideSolo In de RideSolo Nieuwsbrief lees je leuke verhalen en belevenissen van leden en de ontwikkelingen binnen de vereniging. Iets wat wij ook na deze roerige tijd graag blijven doorzetten. Heb jij een leuk verhaal, een mooie route of andere fiets/verenigings gerelateerd verhaal laat het ons weten.

In deze laatste #RideSolo Nieuwsbrief van 2020:
# RTC goes gravel 12 of 13 december!
# Nieuw in het Peloton: Steffi
# Heel veel offroad
# De digitale ALV
# Materialen en techniek
# Hans Sterrenparade
# Pro Bike Build MvdP

Ik mis er ongeveer 27 dit jaar…
Op dat ene zonnige terras ontvang je hem op een luxe schoteltje geserveerd met wat poedersuiker over de korst en een lichte warme vanilleroom aan de zijde, de damp verraad de versheid. Je zou bijna denken aan een luxe product.
Op die regenachtige voorjaarsdag krijg je gewoon een grote vierkant bonk die je doet denken aan de kassei van Parijs Roubaix. Of het ene stukje lekkerder is dan de andere?
Nee zeker niet! Het moment, de tijd van het jaar, de groep waarmee je fietst en het weer, dat maakt de smaak zo lekker!
Als wielrenner stop je voor koffie èn eet je appeltaart!
Er zijn terrassen die het niet snappen, daar waar het ijs nog in de appel zit, je er zelf beter een had kunnen kopen bij de supermarkt, of waarbij je denkt …gelukkig heb ik nog een krentenbol. Dat onze wegkapiteins routes maken die precies stoppen bij locaties waar ze altijd lekker appelgebak serveren is niet toevallig, dat is een kunst!
Hopelijk starten wij in maart weer met een van top tot teen gesoigneerd peloton aan een nieuw “normaal” wegseizoen en stoppen wij vanaf de openingstocht weer wekelijks voor dat heerlijk stukje wieleressential! 

EVENEMENT

RTC Goes Gravel!

Voor de liefhebbers van gravel organiseren wij in december geheel Corona-proof het eerste RTC Gravel event!

Het is zover………RTC goes gravel!

Volgend weekend, zaterdag 12 en zondag 13 december kun jij met clubgenoten genieten van mooie paden en dito decor in Midden-Nederland; als RTC Duurstede organiseren we ons 1e gravel-event. Je kunt kiezen tussen 2 dagen, zaterdag of zondag en we hebben 2 routes voor jou:

 • een route van ruim 65 km (o.a. over DenTreek en Austerlitz) die voor ruim 80% bestaat uit veld- en bospaden en
 • een langere route (117 km) die via Soest en Soestduinen naar de Lage Vuursche gaat en dan via allerlei “backroads” je weer terugbrengt in Wijk bij Duurstede. Verdeling asfalt en offroad is 50/50.

Daarmee is de korte route vooral geschikt voor diegene die niet zo ver wil en met een MTB, crosser of gravel bike wil deelnemen;
De variant naar de Lage Vuursche is prima te doen met een gravelbike, crosser of wegfiets met bredere banden (minimaal 28 mm, liever meer). En……….eigenlijk vanzelfsprekend, kom je natuurlijk in clubkleding.

Beide routes starten voor het Huis van de Gemeente (Steenstraat), starttijd tussen 8.30 – 10.00 uur.
Helemaal corona-proof rijden we met maximaal 4 personen en -wanneer nodig- voldoende tussentijd.

Onderweg pauzeren we bij 2 toffe punten voor een coffee-to-go (resp. Bij Kees – Austerlitz en Buiten in de Kuil – Lage Vuursche); vanzelfsprekend een RTC-consumptie. Beide ritten eindigen aan de Lekdijk; daar sluiten we – ook weer corona-proof – af. Wij trakteren je hier op een welverdiende koffie, thee of choco met taart.

Mocht je nog vragen hebben, aarzel niet om Bea, Hans of Walter te bellen!
“Fingers crossed” voor mooi weer, wij hebben er zin aan!!

Kopwerk Gravel team
Bea, Hans, Renzo, Michel, Martijn & Walter

AANMELDEN

  Bij deze meld ik mij aan voor de 1e “RTC goes gravel” evenement op zaterdag 12 en/of zondag 13 december.

  De keuze wanneer je deelneemt maak je zelf. Wij kennen echter graag jouw voorkeur voor dag en route. Zo kunnen we e.e.a. (coffee-to-go en catering bij slot) zo goed mogelijk organiseren.

  Ik kies voor de:
  korte route op zaterdaglange route op zaterdag
  korte route op zondaglange route op zondag

  Let op: Tijdens deze clubactiviteit worden er foto's gemaakt, deze kunnen gebruikt worden voor website, nieuwsbrief, social media e.d.
  Hiervoor geeft ik: ToestemmingGeen toestemming

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Voor de route verwijzen we naar onderstaande.

  UIT HET PELETON

  Nieuw in het peloton: Steffi Thuysbeart

  Woensdagavond, in de zomer dé avond om samen met de RTC-dames op pad te zijn. Nu dus niet; we spreken Steffi geheel corona-proof via FaceTime.

  Wil je wat van jezelf vertellen, Steffi?
  “Zeker! Ik ben dus Steffi Thuysbaert, Belgische, van Oost-Vlaanderen om preciezer te zijn.” Geboren en opgegroeid in Kallo (onder de rook van Antwerpen) klein plaatsje maar historisch van groot belang (tijdens 80-jarige oorlog: Slag om Kallo 1638). De middelbare school gevolgd in Antwerpen, dus iedere dag zag ze de binnenzijde van de monumentale Sint Annafietstunnel. Ruim 21 jaar geleden – voor de liefde – naar Nederland gekomen. Toen samen met haar partner de keuze gemaakt voor Wijk, volgens Steffi een van de meest bourgondische stadjes in Nederland.

  Wat maakt Wijk Bourgondisch?
  Goh,… het heeft een weliswaar klein maar écht centrum, het oude karakter van de binnenstad en je kunt er goed op café gaan (bij voorkeur naar De Engel).
  Werkt sinds kort terug bij Hallmark Cards als squad lead, stuurt een commercieel team aan dat momenteel in transitie is. “Met mensen concreet een project realiseren, collega’s laten doen waar ze goed in zijn; dat is wat ik leuk en waardevol vindt”!
  Werkplekken in Capelle a/d IJssel en Brasschaat maakten dat ze tot voor 2020, ruim 50.000 km per jaar in de auto doorbracht. Te veel uren, het fietsen schoot er vaak bij in. Echter er ligt altijd een paar loopschoenen in de auto, zodat files weleens werden vermeden door eerst ergens een rondje te gaan hardlopen want dat kan overal spontaan.

  Uitkijken naar een deftige Ridley

  2020 is voor velen een bijzonder jaar, voor Steffi geldt dat zeker. Ze had een sabbatical gepland, was al 4 weken in Nieuw-Zeeland maar moest door Corona nog met een laatste vlucht naar Europa terugkeren. Eind maart 2020: zeeën van tijd, alle reden om weer actiever te sporten en eindelijk te doen wat ze al langer van plan was. Aansluiten bij een fietsclub.
  “Vraag me niet waarom ik het zo lang heb uitgesteld, maar geloof me ik zou het nu niet kunnen en willen missen”. “Ik ben een sociaal dier en dat geldt ook voor fietsen; samen fietsen geeft zoveel meer plezier en voldoening!” Ik heb geen woensdagavond gemist en weet dat ik die in andere niet-corona tijden ook vrij ga houden om samen wat kilometers te trappen!”

  Fietshistorie.
  “Ja, die is er!” Ik kom zoals menig Vlaamse uit een wielergezin, vader was een fervent fietser en mijn broer koerste bij de junioren en amateurs. In mijn jeugd werd er (tot vervelends aan toe) over zadelpennen, trainingsschema’s en koersinzicht gesproken aan tafel.
  Ze woonde al in Nederland toen ze van haar vader voor Kerst haar 1e koersfiets kreeg, een Lamborghini (een Italiaans private label uit het atelier van SOMEC).
  Vader Thuysbaert wist dus wel van mooie fietsen? “Zeker, hij is een connaisseur als het om koersfietsen gaat”.

  Dat eerste jaar heb ik eigenlijk niet zoveel gefietst, terwijl ik wel regelmatig spinning deed. Wel was ik druk met via kaartjes leuke tochtjes te plannen en te rijden, onder het motto mooie routes uitstippelen voor als de familie langs kwam. Serieuzer werd het in de jaren daarna, ik sloot een korte periode aan bij vrouwenwielrennen.nl. Daar heb ik vooral geleerd wat technisch fietsen is (bochtenwerk, remmen en veilig in groep en waaier rijden), en er werd best hard gereden door behoorlijk gedreven dames. Maar voor mij blijft het plezier op de fiets het belangrijkste. “Dat trof ik dit voorjaar ook aan bij RTC Duurstede: een groep fanatiek fietsende vrouwen die naast de prestaties ook samen heel veel plezier maken!’

  Hoe kwam je bij RTC Duurstede?
  Zo’n 2,5 jaar geleden had Astrid – met wie ik spinde – me ook al eens gewezen op RTC en de damesgroep, maar kennelijk was corona nodig om daadwerkelijk die stap te zetten. Het voelde gelijk goed: ik kon meerijden in de snelle groep. Leuk vind ik al die “evenementen” die m.n. Bea organiseert: tochten, klim clinic, combinatie van techniek en conditie training,… Dat doen we nu op de mountainbike, bij mijn ouders vond ik er een op zolder en daarmee neem ik nu ook deel aan de MTB-damesgroep. Heerlijk samen een paar uur de bossen in; dan beleef je nog extra in wat voor mooie omgeving we wonen. Het is nog wat onwennig op deze fiets maar ik krijg zoveel tips en tricks dat het telkens wat beter lukt!

  Hoe kijk je terug op 2020?
  Ja, een vreemd maar bijzonder jaar in alle opzichten: een sabbatical dat na 4 weken stopte, een nieuwe werkuitdaging en het intensiveren sporten. Veel gelopen, veel gefietst; vooral veel buiten geweest en genoten.
  En nog een doel voor de laatste weken van 2020?
  “Niet echt een doel, maar wel iets waar ik naar uitkijk.” Er komt een nieuwe fiets, een deftige Ridley. Via via vond ik een van de reservefietsen van Lotte Kopecky (redactie: verhuist van LottoSoudal naar LIV). Een mooi idee: een fiets van een Vlaamse gaat weer naar een Vlaamse!

  Wat verwacht je van RTC Duurstede?
  “Veel plezier in het fietsen, met mooie gevarieerde tochten”
  “Fietsen is voor mij lekker bezig zijn; sport zorgt voor afwisseling, het is een uitlaatklep en bovenal een sociaal ding! En dat lukt wel in de damesgroep.
  Ik ben wel benieuwd hoe dat is bij de mannenploeg. Heel geslaagd was in dat verband de sluitingstocht, daar kwam je iedereen tegen. Zo ontmoette ik bijvoorbeeld weer Wouter die ik kende uit een eerder hardloopgroepje.
  Wat mij betreft is het een combinatie van elkaar sportief uitdagen en gezelligheid.
  “Daar wil ik graag aan bijdragen, niet enkel als renster maar ook als thuisbakker… de cheesecake bij de afsluiting van onze MTB-rit rond Arnhem kwam uit mijn keuken.”

  UIT HET PELETON

  Een digitale ALV?

  Onze geplande ALV kon begin november niet doorgaan in z’n vertrouwde vorm. Als bestuur zijn we “uitgeweken” naar een alternatief in de vorm van een digitale ALV.
  Ruim 30 van de 122 leden hebben hierop gereageerd. We waren als bestuur toch wel geïnteresseerd hoe dit door jullie is ontvangen en ervaren. Onderstaand een aantal reacties; mocht je zelf nog willen reageren waarom je niet deelnam of heb je nog verbeterpunten, laat het ons weten !

  Oh, ik heb er in 1e instantie helemaal geen erg in gehad…………afgelopen weekend heb ik de spullen doorgenomen. Ik vind het wel een logische en goede invulling, nu we i.v.m. Corona niet in fysiek in een ledenraadvergadering bijeen kunnen komen.
  Arjon van Es

  “Goed verhaal, helder …………en creatief in deze tijd. Eigenlijk wil je iedereen bij elkaar, dat is ook goed voor het clubgevoel, maar dat kan nu niet.
  Zorg voor continuïteit is belangrijk, dat wordt zo verzorgd. Ben wel benieuwd hoe andere leden – die wel en niet gereageerd hebben dit initiatief ervaren.”

  Loes de Wit

  “Deze online ALV?
  Ik vond het een slap alternatief voor onze gebruikelijke en gezamenlijke ledenraadvergadering ; dat is toch ieder voor- en najaar een mooi moment dat je elkaar ziet. Dat samen zijn, de gezelligheid en daarmee club zijn moet je missen……
  Maar,………voor deze tijden een goed alternatief, verstandig om het zo te doen.”

  Marjanne Lam

  Tja,……..wat je natuurlijk mist is het op zo’n avond bij elkaar zijn als leden en daarmee het clubgevoel. Je ziet elkaar, maakt een praatje, het is gewoon gezellig. Maar dat kan nu allemaal niet in deze tijden. Ik vind deze vorm op zich wel een heel goede poging om met een aantal zaken toch verder te komen, wat ook moet naar volgend jaar. Dus een heel praktische oplossing om toch dingen te delen en in gang te zetten naar 2021. Prima alternatief. Oh ja, misschien moeten sommige onderwerpen als bijv. de groepsindeling en de activiteiten op de website komen te staan en/of beschikbaar zijn als pdf-bestand.

  Maar……………dank voor alle inspanningen!
  Hans Spenkelink

  “Simpel, eenvoudig en duidelijk overzicht!
  Een goede begroting en zeker in deze tijden aan het bestuur om hierover een standpunt in te nemen en voor accoord voor te leggen.
  Daarnaast, knap gedaan; er zal best nog wel wat tijd in zijn gestoken om het zo digitaal beschikbaar te krijgen.”

  Steffi Thuysbaert

  “Prima! Even denken……….goh ’t is al weer 1,5 week geleden.
  Goed , want informatief; alles waarover gecommuniceerd kon en moest worden en waarvoor een OK van de leden nodig was is op deze wijze ook aan de orde gekomen. Wat mij betreft is het – zeker in deze tijden- een volwaardig alternatief, waarbij nogmaals alle informatie is voorbijgekomen.
  En …ik zal niet de enigste zijn, ik miste de gezelligheid van samen zijn en nog een praatje.
  Maar m’n complimenten voor deze oplossing”

  Ernst Geijtenbeek

  een ALV zoals we dat "vroeger" deden

  MATERIALEN & TECHNIEK

  Materialen en techniek

  Gravel Mechanic Manics.

  Graag introduceren we binnen RideSolo een nieuwe rubriek: alles m.b.t. materialen en techniek. We konden daarvoor beroep doen op een van onze leden die we graag introduceren als Martijns Gravel Mechanic Manics.

  Heb jij een goede band op je fiets?

  Banden….rond, zwart en van rubber. Dat dekt de lading wel, en zeker voor niet-wielrenners of mountainbikers houdt het daar ook wel mee op. Maar uiteraard stellen wij -als “echte renners/rensters”- hogere eisen aan dat ronde stukje rubber.

  Belangrijke eigenschappen voor banden zijn:

  • Lekbestendigheid: Hoe mooi sommige banden ook zijn, elke rit een keer lek word je snel zat. Kortom: let op voorzieningen als een brekerlaag of een toevoeging van kevlar oid.
  • Rolweerstand: Ideaal gezien lopen je bandjes als een “trein”, maar dit is moeilijk te “meten” in de winkel (over het algemeen: soepele banden met een hoge Tpi (threads per inch) lopen lichter)
  • Compound: In normaal Nederlands, de rubber-samenstelling, waarbij een band met 1 compound snel aanvoelt als een tuinslang en bandjes met een exotische mix aan rubbers vaak (veel) betere eigenschappen hebben.

  Bovenstaande eisen gelden voor zowel wegbandjes, als voor “noppenbanden”. Specifieke zaken die van belang zijn voor gravelbanden:

  1. Profiel: bepaalt voor een flink deel je grip en tractie…
  • Rijd je vooral op de weg en maar een beetje onverhard op je gravelbike dan ben je het beste af op een band met een vrijwel “glad” loopvlak, maar wel met wat nopjes op de “schouder” van de band (voor het betere bochtenwerk op gravel..) Tips: Vittoria Terreno Zero of de Terreno Dry

  • De “typisch Nederlandse gravellaar”, die 50/50 on- en offroad rijdt? Die is het beste af met kleine noppen op het loopvlak, en wat grotere op de schouders van de band. Tips: Schwalbe G-One All Round of de WTB Riddler

  • Ben je een gravelrijder die vooral onverhard op avontuur gaat en modder/los zand etc. niet schuwt, dan heb je waarschijnlijk wat meer noppen nodig, ook op het loopvlak….Loopt op asfalt wat minder, maar biedt meer zekerheid op het onverharde.. Tips: WTB resolute of de Schwalbe G-One Bite

  Lekbestendigheid van ee nband is belangrijk

  2. Dan nog de druk…… De bandenspanning moet een stuk lager dan bij je racebandjes. Afhankelijk van je gewicht en je ondergrond kan de druk in je banden variëren van 1.8/1.9 bar tot 2.5/2.8 bar, alhoewel dat laatste al best wel aan de harde kant is. Door de druk wat lager te houden heb je gewoon meer comfort, vaak een lagere rolweerstand en betere grip…alhoewel te laag ook weer niet goed is 😉.

  Binnenband of tubeless. Of je je banden dan ook nog tubeless rijdt (zonder binnenband dus) is een persoonlijke keuze. Als je het “gedoe” ervoor over hebt (met de juiste wielen en spullen zoals: ventielen, tubeless-velglint en sealant), dan heeft het best voordelen. Die voordelen zijn dan vooral: lagere rolweerstand, als je lek rijdt dan dicht je band vanzelf (met de juiste sealant en een klein gaatje..), ze zijn iets lichter en je kan met een lagere spanning rijden.

  Kortom: er is voor ieder wat wils… Afhankelijk van het type renner die je bent, wat je met je fiets doet en waar je voorkeuren liggen is er altijd een “optimale” band te vinden!
  Want -ook bij het gravelen- met het juiste materiaal heb je meer lol!

  Mocht je nog meer willen lezen en leren over dit belangrijke onderdeel van jouw fiets en hoe je het fietsen ervaart dan tref je via deze link Best gravel tyres
  nog meer informatie.

  HANS STERRENPARADE

  Hans Sterrenparade

  Inmiddels zijn de gravellrijders gemeengoed bij RTC. Hans stapt niet alleen met liefde op zijn gravelbike ook na de rit is hij nog actief. Na iedere gereden route evalueert Hans samen met z’n metgezellen de rit en neemt hij de moeite de Routemeister te bedanken voor zijn/haar werk door de route te ranken met sterren.

  Voor de redactie voldoende reden om hier *Hans sterrenparade*  te presteren! Hans deelde slechts 2x 5 sterren uit.

  Gravelride Soestduinen ∗∗∗∗∗

  Gravelride Lunteren ∗∗∗∗∗

  Gravelride Austerlitz ∗∗∗∗

  Een diversiteit aan gravelroutes vindt je via deze link: RTC Gravel Rides 

  METERSMAKEN

  Gravel is hot, ook binnen RTC

  Mooi om te zien dat naast de weg & MTB ook de gravelrijders in opkomst zijn. In de Gravel WhattsApp groep is regelmatig overleg mbt de routes en worden deze naar aanleiding van feedback aangepast. Download jij een route via RTC Ride With GPS Gravel, dan is het streven dat je niet bang hoeft te zijn om een Boswachter of BOA tegen te komen. Alle wegen zijn legaal! Althans, dat is het streven van de Routemeister!

  Houd je altijd aan de verkeersregels, gebruik je een route van een RTC lid en kom je op een punt waar je niet mag fietsen geef dit dan even door aan de eigenaar van de route.

   

  Let's ride gravel

  Inmiddels staat het 1ste RTC Gravel evenement in de agenda en in 2021 volgens er nog meer!

  In januari staat de kofferbakride op de agenda, wat het inhoud weet alleen de organisatie maar in de wandelgangen gaat het gerucht dat je dit niet wilt missen. Houd de website en appgroepen in de gaten! Ben je nog geen lid van de WhattsApp Gravelgoep meld je hiervoor dan even aan via Lex (info@rtcduurstede.nl) of via app.

  MTB groep RTC Duurstede.

  Naast de gravellaars zijn er ook veel leden actief op de MTB. Het lijkt het bestuur leuk om ook hier wat meer activiteiten voor te organiseren. De dames hebben onlangs al een leuke GPS MTB tourtocht georganiseerd maar uiteraard is het nog leuker als wij ook als RTC in de breedte wat actiever worden op dit vlak.

  Heb jij een leuk idee en wil je deze handschoen oppakken? Neem dan even contact op met Walter (info@rtcduurstede.nl t.a.v. MTB activiteit) en wie weet zien we binnenkort ook een leuke RTC MTB evenement op de agenda staan!

  Just ride MTB

  MARCELSMOOISTE

  Marcels Mooiste

  Marcels mooiste dankt haar aan een van de beste RouteMeister van Europa, althans als de redactie hiervoor een prijs mocht uitreiken! Naast Marcel beschikt RTC Duurstede uiteraard over legio routetoppers, zeg maar het FC Barcelona van routemeisters is lid van onze vereniging. Vandaar dat in deze rubriek ook regelmatig ruimte is voor een van de andere toppers!

  Deze editie geen bijdrage van Marcel maar van Bea…….onze “queen” binnen RTC als het MTB betreft.

  Deze editie een geheel andere, maar ook leuke invulling van onze vaste rubriek.
  Bea Winters heeft 2 mooie MTB-routes verzorgd en wil deze graag delen:

  • een korte, 15,3 km lange track rond Austerlitz die zeker voor de beginnende mountainbikers onder ons geschikt is en
  • een meer technische en lastiger MTB route van ruim 17 km.

  MTB Austerlitz
  Start en route.
  De startplaats is wat moeilijk te vinden. Deze ligt aan de noordzijde van de Woudenbergseweg (N224), nabij de Piramide van Austerlitz. Let op de borden van het Beauforthuis Theater. Dit ligt tegenover de startplaats van de route. Je rijdt de weg in, gaat links en op de hoek zie je aan de linkerkant het beginpunt van de route en de eerste markering. Aan de rechterkant staat een overzichtsbord van de streek.
  De route kenmerkt zich door veel rechte stukken over brede bospaden, is in totaal 15,3 km lang en bevat 50 hoogtemeters.

  MTBUH Austerlitz
  MTBUH Zeist

  MTB Zeist
  Start en route
  Het is een technische route met veel bochten en korte venijnige klimmetjes; voor het grootste deel over nieuw aangelegde singletracks. De singletracks zijn technisch uitdagend en behoorlijk zwaar. Het gaat continu heen-en-weer en op-en-neer, slingerend tussen bomen door en over heuveltjes heen. De van nature aanwezige hoogteverschillen (stuifduinen) zijn maximaal benut en hier en daar zijn ook extra spring bulten aangelegd. In het meest zuidwestelijke en noordoostelijke deel vind je wat rechte stukken om even op adem te kunnen komen.

  Je kunt de route starten bij:
  @ Restaurant ’t Jagershuys, Jagersingel 15, 3707 HW in Zeist (betaald)
  @ Camping De Krakeling, Woudenbergseweg 17, 3707 HW in Zeist.
  @ Hotel Bergse Bossen, Traaij 299, 3971 GM in Driebergen
  @ Parkeerplaats aan de Woudenbergseweg 39, 3711 Austerlitz. (tegenover het Beauforthuis)
  @ Ouwekamp, ons eetcafé, Oude Postweg 144, 3711 AL Austerlitz

  Heb jij nog een leuke route die je met RTC leden wilt delen? stuur deze naar de redactie info@rtcduurstede en misschien staat jou route hier de volgende keer wel.

  ENTERTAINMENT

  Home entertainment

  In tijden van #RideSolo waar het groepsfietsen even niet mogelijk is, er veel leden mogelijk met Zwift of gewoon onder het genot van een film of podcast de zolderkamer omgedoopt hebben tot fietshonk hebben wij enkele leuke wielerdocumentares, films & podcasts verzameld.

  Telenet Baloise Lions

  Volg de veldrijploeg onder leiding van Sven Nys in de leuke “all areas” filmpjes die zij na ieder weekend delen op youtube.

  Live slow Ride fast
  Dit is een verhaal over de liefde voor de fiets en het verlangen om samen te rijden. Een verhaal over een dag die ervoor zorgde dat we dit voorjaar 2020 op een hoog niveau afsloten, met een ongekend wielerevenement dat geen evenement was. We reden samen zonder samen te zijn

  Dream bike build
  Deze keer een youtube kanaal waar de mooiste fietsen gebouwd worden voor de profs. Soms passen ze fietsen aan zodat zelfs de garantie vervalt. In deze aflevering de Canyon Aeroad nieuwe fiets van Mathieu van der Poel.

  OP NAAR 2021

  De redactie van RideSolo wenst haar lezers hele fijne feestdagen en een goed gezond & veilig 2021!

  VERTEL HET ONS

  Vertel het ons.

  Is er iets wat je anders gedeeld had in onze gezamenlijke avond- en weekendrit, vertel het ons, door jou belevenis of gedachte te delen. Mail ons info@rtcduurstede.nl

  Veel plezier komend weekend

  MET DANK AAN

  GOED WEEKEND, WEES VOORZICHTIG, BLIJF GEZOND!

  Vorige editie lezen, klik op onderstaande button.