Rabo ClubSupport 2019

  • Home
  • /
  • Rabo ClubSupport 2019

Rabo ClubSupport 2019. Laat jouw clubhart zien!

Rabobank Rijn en Heuvelrug draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo ClubSupport 2019 (voorheen Rabo Clubkas Campagne) speciaal voor verenigingen en stichtingen. Zij stelt hiervoor € 150.000,- beschikbaar! Deel de acties van onze club om stemmen te werven op Twitter met de hashtag #ClubkasRH. We dingen dan ook mee naar de originaliteitsprijs. Ook RTC Duurstede doet mee aan de Rabo ClubSupport!

Stemmen
Van 27 september t/m 11 oktober 2019 mogen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Ieder Rabo-lid brengt in totaal vijf stemmen uit, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Oproep aan alle leden
Het is voor RTC Duurstede belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken!
Met de opbrengst van 2018 & 2019 hebben wij onze wegkapiteins opgeleid. In 2020 willen wij voor (nieuwe) leden (jong en oud) diverse clinics gaan organiseren om op een veilige en gezonde manier met deze sport bezig te zijn o.a: start to bike, fietstechniek, trainings- en voedingsleer, veiligheid en gezondheid.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op RTC Duurstede tijdens de Rabo ClubSupport van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Je kunt alleen op ons stemmen als je lid bent van Rabobank Rijn en Heuvelrug. Niet iedere klant is automatisch ook lid! Je kunt dit checken via Rabo Internetbankieren, ‘Mijn gegevens’. Je ziet dan ook gelijk of jouw e-mailadres bekend is bij de bank. Alleen als dat bekend is, ontvang je vanaf eind september een persoonlijke stemcode.

Stem tussen 27 september & 11 oktober 2019 op RTC Duurstede

Bedankt voor jouw steun!
Groeten van RTC Duurstede