RTC Mergelland 2021

 • Home
 • /
 • RTC Mergelland 2021

RTC Mergelland toertocht

RTC Mergelland toertocht

Op 19 juni 2021 fietsen wij voor de 30ste keer de Mergellandroute!

Wat kun je verwachten
Voor iedereen een attractief parcours; je kunt kiezen uit de kortere 85 km of langere variant van ruim 125 km. Beide in het schitterend Limburgs Heuvelland.
Voor de nieuwe leden die nog weinig ervaring hebben met klimmen is dit een mooie gelegenheid begeleid door ervaren clubgenoten te fietsen in heuvelachtig terrein. Want in Limburg gaat de heuvel op, heuvel af!

Het wordt vooral een gezellige dag: voor iedereen een passend parcours (met mogelijkheden om lastige stukken af te snijden) om in een passende snelheid te fietsen. Zie de twee bijlagen met de 127 kilometer en de 85 kilometer routes.

klimmen naar Klimmen
koffie met Limburgse vlaai in Vijlen

Praktisch
De opzet is gelijk aan voorgaande jaren: omkleden en een kop koffie bij de start en douchen na afloop in Spaubeek bij de tennisclub, kop koffie onderweg met een stukje echte Limburgse vlaai en na aankomst een warme maaltijd voor de liefhebber. Natuurlijk is het op 19 juni mooi weer in Limburg, daar hebben we de afgelopen jaren een abonnement op! De kosten zijn ongeveer 6 euro per persoon voor het gebruik van de accommodatie in Spaubeek. De koffie en vlaai onderweg zijn voor rekening van de club. Bij voldoende liefhebbers zorgt de beheerder van de tennisclub na afloop voor een lekkere maaltijd (ca. 12,50 euro per persoon). Geef even door of je daar gebruik van wilt maken.

Programma
Verzamelen in Spaubeek om 9.30 uur, start fietstocht rond een uurtje of 10.00, naar verwachting om 15.00 onder de douche. Gezellig napraten onder genot van een drankje (en maaltijd voor wie wil). Kortom een mooi dagje volledig verzorgd door RTC Duurstede.

Klik op het RwGPS logo en download de routes

Laat via onderstaand formulier a.u.b. snel weten of je meegaat en of je na afloop mee wilt eten. Over 2 weken sturen we een mail sturen met alle deelnemers en een App-groep waarin we alle details (als bv carpoolen) gaan delen.

Het lijkt me leuk om met jullie allemaal een rondje door het Mergelland te fietsen!
sportieve groeten
Walter Temmink

AANMELDEN

  Ik neem op 19 juni deel aan de 30ste Mergellandtocht.

  Bij terugkomst bij de tennisvereniging: Eet ik graag meeEet ik niet mee
  Ik .

  Let op: Tijdens deze clubactiviteit worden er foto's gemaakt, deze kunnen gebruikt worden voor website, nieuwsbrief, social media e.d.
  Hiervoor geeft ik: ToestemmingGeen toestemming

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Klik hierboven voor de route naar de verzamelplaats

  TROTS OP ONZE SPONSOREN