Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Sluitingstocht wegseizoen 2019

October 13 @ 9:00 am - 1:00 pm

Sluitingstocht
Zondag 13 oktober staat de RTC Duurstede sluitingsrit in mijn agenda, ook in die van jullie toch?
Net als bij de openingsrit sluiten we met meerdere routes beter aan bij de diversiteit aan fietsbeleving van al onze leden. Zo kunnen we een gezamenlijke rit houden om als vereniging het wegseizoen af te sluiten.

We starten zondag 13 oktober om 09:00u.
Precieze routes en afstanden bewaren we nog even tot later maar het zal zeker weer de moeite zijn.

Alle ploegen drinken gelijktijdig met elkaar koffie. Hier zal ook voor iedereen een appelpunt klaar staan.

Na de koffiestop gaan we weer uiteen om de rest van de route te volbrengen. Uiteraard kan op dat moment van niveau worden gewisseld. Voor wie dat wil is het nog mogelijk na afloop een kopje koffie te drinken bij de Engel, dit is op eigen initiatief en kosten.

Bij dit evenement trakteert RTC Duurstede op koffie & appelgebak. De overige kosten zoals reiskosten zijn voor eigen rekening.

******************************************************************************************************************************************************

Houdt RTC Duurstede een Winterslaap?

Nee, absoluut niet!  Vanaf aankomende zaterdag halen wij de MTB of CX weer uit de schuur en gaan op zaterdag het bos in! Om door de week lekker bezig te blijven gaan we ook weer spinnen.

Bovendien rijden de meeste ploegen zolang het weer dat toelaat gewoon hun weekendrit. Communicatie hierover verloopt via de WhatsApp groepen. Om goed op de hoogte te blijven van de plannen of zelf eens initiatief te nemen is het handig je aan te melden bij de app groep van jou keuze. Deze zijn er voor de A, B, C & D groepen en uiteraard ook voor de mountainbikers & Spinning. Aanmelden voor de app groepen kan bij Lex.

Tot 29 september in een heerlijk zonnetje (hoop ik).

Details

Date:
October 13
Time:
9:00 am - 1:00 pm

Organizer

RTC Tourcommissie

Venue

Fit4All.nl
Zandweg 13-15
Wijk bij Duurstede, 3962 EA Netherlands
+ Google Map
Website:
www.fit4all.nl