Loading Events

« All Events

Sluitingstocht wegseizoen 2019

September 29, 2019 @ 8:00 am - 1:00 pm

Sluitingstocht
29 september staat de RTC Duurstede sluitingsrit in mijn agenda, ook in die van jullie toch?

Net als bij de openingsrit sluiten we met twee routes beter aan bij de diversiteit aan fietsbeleving van al onze leden. Zo kunnen we een gezamenlijke rit houden om als vereniging het wegseizoen af te sluiten.

We starten zondag 30 september bij onze sponsor Fit4All om 09:00u. Na de start splitsen we in een route van een kleine 100 km voor de C rijders en de ‘minder snelle’ B rijders. Voor de A rijders en de ‘snellere’ B rijders is er weer een langere rit uit gezet. Precieze route en afstanden bewaren we nog even tot later maar het zal zeker weer de moeite zijn.

Beide ploegen drinken gelijktijdig met elkaar koffie. Hier zal ook voor iedereen een appelpunt klaar staan.

Na de koffiestop gaan we weer uiteen om de rest van de route te volbrengen. Uiteraard kan op dat moment van niveau worden gewisseld. Voor wie dat wil is het nog mogelijk na afloop een kopje koffie te drinken bij de Engel, dit is op eigen initiatief en kosten.

De gps routes volgen nog. Let dan op de je de route op je navigatie zet die past bij je niveau.

Betekent dat nu dat er na 29 september niet meer wordt gefietst?
Nee absoluut niet!!! Allereerst gaan we op de mountainbike te bos weer om. Bovendien rijden alle ploegen zolang het weer dat toelaat gewoon hun rondje. Om goed op de hoogte te blijven van de plannen of zelf eens een initiatief te nemen is het handig je aan te melden bij de app groepen. Deze zijn er voor de A, B en C rijders en uiteraard ook voor de mountainbikers. Aanmelden voor de app groepen kan bij Lex. Uiteraard gaan we ook weer spinnen, zie hiervoor de eerdere mail van Renze.
Tot 29 september in een heerlijk zonnetje (hoop ik).

**************************************************************************
Bij dit evenement trakteert RTC Duurstede op koffie & appelgebak. De overige kosten zoals reiskosten zijn voor eigen rekening.

Details

Date:
September 29, 2019
Time:
8:00 am - 1:00 pm

Organizer

RTC Tourcommissie

Venue

Fit4All.nl
Zandweg 13-15
Wijk bij Duurstede, 3962 EA Netherlands
+ Google Map
Website:
www.fit4all.nl