Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

28ste RTC Mergellandtocht

April 7 @ 9:30 am - 5:00 pm

Bij dit evenement trakteert RTC Duurstede op koffie & appelgebak De overige kosten zoals reiskosten zijn voor eigen rekening.

Vandaag staat onze traditionele Mergelland tocht weer op het programma!
We hebben een route van 85km en één van 130 kilometer. Voor de nieuwe leden die nog weinig of geen ervaring hebben met klimmen is dit een mooie gelegenheid om onder begeleiding van ervaren clubgenoten te fietsen in heuvelachtig terrein. Dankzij de overwintering bij Fit4all verwacht ik een grote groep renners die al goed in conditie zijn. En natuurlijk is dit een must voor de leden die meegaan met de buitenlandweek en andere clubgenoten die plannen voor het hooggebergte hebben; hoe weet je anders hoe je er nu voor staat? Bovenal wordt het een gezellige dag waarbij voor iedereen een passend parcours (vele mogelijkheden om lastige stukken af te snijden) in een passende snelheid te fietsen.

De opzet is hetzelfde als voorgaande jaren: omkleden/douchen in Spaubeek bij de tennisclub, kop koffie onderweg met een stukje echte Limburgse vlaai en na aankomst een lekker bord pasta voor de liefhebber. Natuurlijk is het op 3 april mooi weer in Limburg! De verwachte kosten zijn ongeveer 10 euro per persoon, afhankelijk van het aantal deelnemers, voor accommodatie en vlaai. Indien er voldoende liefhebbers zijn kan ik bij de beheerder van de tennisclub een lekkere maaltijd (soepje, pasta en salade) regelen voor ongeveer 15 euro per persoon, ook dit afhankelijk van het aantal deelnemers, na afloop.

Verzamelen in Spaubeek om 9.30 uur, start fietstocht rond een uurtje of 10.00, naar verwachting om 15.00 onder de douche, daarna bordje pasta eten, dus op tijd thuis voor Studio Sport. Kortom een mooi dagje volledig verzorgd door RTC Duurstede. Zie de bijlage voor verdere info en een routebeschrijving.

**********************************************************************************
*bij dit evenement trakteert RTC Duurstede op koffie & appelgebak
De overige kosten zoals reiskosten zijn voor eigen rekening.

Details

Date:
April 7
Time:
9:30 am - 5:00 pm
Cost:
Bij dit evenement trakteert RTC Duurstede op koffie & appelgebak De overige kosten zoals reiskosten zijn voor eigen rekening.

Organizer

RTC Tourcommissie

Venue

GRT Tennis club (Spaubeek)
St. Jansgeleen 4
Spaubeek, 6176RA
+ Google Map